مشاوره حقوقی رایگان - تهدید یه خودکشی

با عرض سلام
مدت 2 سالی است که با دختر خانمی دوست هستم، و با هم رابطه هم داشتیم. هنگام شروع دوستی سن ایشان 17 و سن من 25 بوده است.
قرار بر این شد که خانواده ها رو در جریان بذاریم که با مخالفت خانواده من و مادر ایشان مواجه شدیم، و تنها نفر موافق پدر ایشان هستن.
با این شرایط من تصمیم به جدایی گرفتم. اما ایشان تهدید به خودکشی کردن و من رو عامل حال بد خود میدانند. و با توجه به سابقه بیماری اعصاب و نیز قبلا هم تلاش برای خودکشی داشتند اما خانواده ایشان از شدت بیماری و حال روحی ایشان بی خبر هستند. همچنین ایشان نسبت به پیگیری درمان بیماری خود مقاومت می‌کنند و درمان رو نیمه کاره رها میکنند هر بار.
حال سوال من این است که اگر خدای نکرده ایشان اقدام به خودکشی کنند آیا برای من مشکلی ایجاد میشود؟ خانواده ایشان میتوانند به دلایل مختلف من رو علت این امر معرفی کنند و از من شکایت کنند؟

پاسخ ها :

تهدید به خودکشی مسئولیت در خودکشی دیگران خودکشی