مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه و کارهای مربوط به شکایت

عرض سلام. مشکل ارثی داریم و یکی از وارثین زمین رو تصرف کرده، آیا از پدر و عموم وکالتنامه محضری بگیرم میتونم خودم کارهای شکایت و دادگستری و دادگاه رو انجام بدم؟ (وکیل نگیریم)

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام میتوانید وکالت بگیرد لیکن شما هم باید به وکیل دادگستری وکالت دهید خود شما شخصا نمی‌توانید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وکالت در دادگستری باوکالت کاری محضری امکانپذیر نیست یعنی اگر شما وکالت محضری هم بگیرید باید در دادگاه به یک وکیل دادگستری وکالت دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌توانید با آن وکالت وکیل دادگستری وکالت بدهید