مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت انتقال سند خودرو

با سلام بنده در نمایشگاه ماشین در سال 99 به مدت دوماه مشغول به کار بودم و در قولنامه ها اگر قصد فروش بود، قسمت فروشنده نام خود یا اگر قصد خرید بود نام خود را در قسمت خریدار مینوشتم ، در یک معامله شخصی به ما مراجعه نمود و خودرویی را به ما فروخت ، ما در مقابل این که وی برای انتقال سند حاضر شود یک چک در وجه ثمن معامله از وی گرفتیم ، پس از فروش ماشین ، وی حضور یافت و سند را انتقال داده ولیکن صاحب نمایشگاه از باز پس دادن چک ضمانت خودداری میکند ، فروشنده هم اکنون از من چون طرف معامله بودم برای چک شکایت کرده ، و در قسمت مخاطب اظهار هم قید کرده جناب ... کارمند اتوگالری .... که حتی من کارمند آنجا هم نیستم
در وقت رسیدگی از قاضی درخواست جلب ثالث داشتم
امروز که برای نوشتن دادخواست مراجعه نموندم گفتن باید دادخواست را دقیق بنویسی که رد نشود
خواستم ببینم اول چگونه و با چه متنی دادخواست را بنویسم
و اینک چون من کارمند بودم و برای ارجاع اسناد و پول ها هیچ رسیدی از صاحب نمایشگاه دریافت نمیکردم
چگونه ثابت کنم که من چک را به صاحب نمایشگاه دادم و در ید من نیست و کلا متن دادخواست را چگونه بنویسم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و