مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مازاد بر دیه

درود برشما
من سال 1400 تصادفی داشتم ک حکمم رفته رای اجرائیات و 1.06 دیه برای من مشخص کردم ک 0.06 از یک دیه بیشتر شده که جمعا میشه 954 میلیون.
با توجه به مبلغ 900 تومنی دیه اون 54 تومن رو هم بیمه میده یا شخص مقصر باید پرداخت کنه؟
به غیر این آیا بیمه هم مبلغی بابث فرانشیز و ... کسر میکنه؟ اگر کسر بشه باید بده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نحوه تنظیم قرارداد بیمه شما و سقف تعهدات بیمه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً بیمه بدنه مبلغی را کم می‌نماید بیمه شخص ثالث تا سقف بیمه را پرداخت می‌نماید