مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در رسیدگی به پرونده در دادگاه تجدید نظر

سلام من خرداد سال گذشته شکایت تامین دلیل کردم وپس ازکارشناسی درشوراپرونده شهریور سال گذشته به دادگاه ارسال شدواردیبهشت امسال حکم قطعی گرفتم .بایدخسارت بگیرم ولی از برج دو تا الان که طرف تقاضای تجدیدنظر داشته بیش از شش ماه هنوز پرونده به تجدید نظر فرستاده نشده خواستم از شعبه شکایت کنم به خاطر طولانی شدن شکایتم که18ماه هنوز نتیجه نگرفته ام راه دیگری هست من بتونم اقدام کنم تا پرونده بیش ازاین معطل تجدیدنظرنباشدممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه به شعبه ارسال نشده تا اینکه ثبت شعبه شده ولی هنوز رای صادر نشده‌ است دو چیز کاملا متفاوت است