مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در محل کار

با سلام،همسر بنده در دفترخانه ای مشغول به کار هست ونزدیک بیست سال سابقه کاردارد و به حسن اخلاق معروف است.البته ایشان در دفترخانه به عنوان کارمند کار میکنن.امروز خواهر ایشان به دفترخانه ایشون اومده و با فحاشی و هتک حرمت به همسر بنده حمله و مورد ضرب وشتم وجرح از ناحیه صورت نموده،چند روز پیش هم شوهر ایشون با مزاحمت تلفنی مورد اذیت و آزار و هتک حرمت ایشون شده بود،گزارش پلیس 110 در مورد اولی موجود میباشد.حال،سوال بنده این است که آیا علاوه بر همسرم در خصوص شکایت موارد فوق،مراجعه نامبرده به محل کار به عنوان مزاحمت در محل کار همسرم محسوب میشود یا نه؟دوم این که بنده هم به عنوان شوهر همسرم میتوانم شکایتی در خصوص این قبیل مزاحمت ها از خواهر و شوهرش داشته باشم.با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قانونا قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
از شهادت شهود می‌توان بهره جست
ایجاد مزاحمت وتوهین بنظر محقق شده باید دید قذف نیز واقع شده است یا خیر
که بستگی به الفاظ به کار رفته دارد.