مشاوره حقوقی رایگان - محرومیت از ارث فرزند محجور

درود . پدر من دو خانه دارد یکی صلح عمری به نام همسر و خانه دیگر بدون سند است و چهار فرزند دارد که یکی از فرزندان محجور است.
خواسته پدر این است که فرزند محجور را حذف کند و از طریق دیگری او را حمایت کند و خانه ها را بعد از فوت مادر بین سه فرزند دیگر تقسیم کند . چه باید کرد که این خواسته ثبت شود تا مشکلی بعد ها پیش نیاید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر شما در قید حیات است و می‌تواند نسبت به املاک خود هرگونه تصمیمی که می‌خواهد بگیرد

ایشان می‌تواند باز هم از صلح استفاده نماید مانعی نیست