مشاوره حقوقی رایگان - محرومیت از مرخصی از زندان

باسلام یک مددجو داریم که به علت داشتن مواد مخدر به 8سال حبس محکوم شده و یک بار که اومده بود مرخصی متاسفانه یک مقدار مواد با خودش میبره داخل و اون جا میگیرن ازش و یک سال و 3ماه از مرخصی محروم بوده الان که دوره محرومیتش تموم شده قرار بوده این ماه بیاد مرخصی اما با عوض شدن رئیس زندان گفتن که باید یک سال و نیم دیگه باشه ما باید چی
کار کنیم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از مدتی با رعایت دستورالعمل‌های زندان از طریق معاونت زندان درخواست آزادی مشروط و یا رای باز دهید و اگر با آن هم موافقت نشد تقاضای پابند الکترونیکی نمایید