مشاوره حقوقی رایگان - نیم درصد ارش دیه کامل

با عرض سلام و خسته نباشید و همچنین از صمیم قلب از شما تشکر میکنم ،
در محلی که دو گروه نزاع داشتن به طور ناخواسته و اتفاقی قرار گرفتم که یکی از طرفبن دعوا با چوبی کلفت با شدت هرچه تمام‌تر روی کتف چپ من زد که باعث پارگی تاندون شد و به اندازه کف دست از ذغال سیاه تر شد. پزشکی قانونی طول درمانم را 4 ماه و ارش دیه به اندازه نیم درصد دیه کامل‌نوشته است ،لطفا مبلغ ریالی آن را بفرمایید و چگونگی اعتراضم به پزشکی قانونی راهنمایی کنید،

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در ظرف مهلت مقرر می‌توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض بزنید
مبلغ کل دیه امسال 900 میلیون تومان می‌باشد که اجرای احکام نیم درصد را محاسبه خواهند کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نظریه کمیسیون پزشکی قابل اعتراض در هیئت‌های 5 یا 7 نفره نیز می‌باشد نیم درصد دیه کامل 4 میلیون و 500 هزار تومان می‌باشد