مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور سفید امضا

سلام من در فروشگاهی مشغول به کار شدم ک کارفرما ساعت کاری من رو ساعتی 25هزار تومان گفت اما به من نگفت که بیمه هم دارم و اینکه موقع امضای قرارداد به من گفت ساعتی 20تومن از او دریافت میکنم و ماه اول به خاطر پرداخت بیمه به من حقوق نمیدهد و در هنگام امضای قرارداد سفته از من خواستن و بهشون دادم و برگه فاکتور سفید به من داد و گفت امضا و اثر انگشت بزن انجام دادم
اما به خاطر بد اخلاقی و .. اخلاقی مدیر داخلی
من از کار اومدم بیرون و مدیر داخلی من رو بیرون کرد اون میتونه با فاکتور سفید امضا از من شکایت کنه؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به اداره کار شکایت کنید و کارشناسی میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما می توانید از نامبرده شکایت کنید