مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی

سلام ...سایر اطلاعات:
مهلت حضور 5 روز از تاریخ 1402/08/21 علت حضور : دفاع از اتهام انتسابي

متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 5روز نوع علت حضور : دفاع از اتهام انتسابي
دعوي به طرفيت ..........مبني بر قماربازي
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.عدم حضور جلب است میتوانید یک نفر وکیل دادگستری به همراه داشته باشید لزوما یک نفر کفیل به همراه داشته باشیبد

پاسخ ها :

حامد یوسفی

جناب آقای حامد یوسفی :

تفهمیم اتهام و ضرورت مراجعه به دادسرا با همراه داشتن تامین کیفری

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
درصورتی که جرم را مرتکب نشده ای برای برائت از اتهام انتسابی حتما از یک وکیل استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا عنوان اتهامی مشخص است می‌بایست حضور پیدا کنید و همراه خود می‌توانید یک وکیل داشته باشید و دفاع انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه مهلت حضور شما به اتمام رسیده است حکم جلب شما صادر گردیده است. بنابراین لازم است در هنگام مراجعه به شعبه مربوطه با خود ضامن معتبر به همراه داشته باشید تا از جلب شما جلوگیری شود.