مشاوره حقوقی رایگان - زمان درخواست مستمری

با سلام و ادب خدمت وکلای گرامی و تشکر از وقتیکه برای ما میگذارید ..سوالم این هست که من یک خانم مطلقه ی بدون شغل هستم بعد از فوت پدرم از مادرم درخواست کردم سهم من از مستمری پدرم را بپردازد ولی مادرم سرباز میزند سوالم این هست که در صورت درخواست من برای پرداخت مستمری ، از چه تاریخی به من تعلق میگیرد ؟ از تاریخ فوت پدرم میتوانم تقاضا کنم و یا تاریخی که درخواست رسمی میدهم مورد قبول واقع میشود ؟
با احترام و سپاس

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما بجای مراجعه به مادرتان به اداره تامین اجتماعی مراجعه کنید و از تاریخ درخواست و قبول مدارک شما (تائید )مستمری به شما تعلق میگیرد