مشاوره حقوقی رایگان - حکم در مورد پرونده

سلام شرمنده مسدع اوقات شدم بنده در قسمت ارتباط با مای اداره نسبت به رفتار مدیر و رییس یکی از بخش ها گزارشی به حراست کرده ام مبنی بر اینکه همه میگن اینا با هم ارتباط دارن رسیدگی کنین در بازپرسی قرار اعدادی صادر شد و حکم افترا برام زدن و دادگاه بدوی هم رفتیم و شکات گفتن اون سایت عمومی بوده و نظرات رو همه میبینن درحالیکه فقط حراست میبینه و طرف شاکی با قدرت خودش رفته در آورده و بعد انتشارش داده اداره و تو دادگاه هم بهم تهمت زدن که من انتشارش کردم و چندتا تهمت دیگم بهم زدن، بعد از دادگاه بدوی روز بعدش در قسمت اطلاع رسانی زده دستور قضایی مبنی بر ابلاغ مفاد قرار به طرفین و ابلاغ مفاد قرار به متهم و تایپ متن رای و کسر از آمار صادر شد و قسمت دیگرم مختومه کرده پرونده رو، الان چهار روزه هنوز رای رو ندیدیم و فقط حکم محکومیت صادر شد رو آورده منتها مشخص نیست بنفع کیه میخواستم بدونم با سابقه ای که شما دارین چی میتونه باشه ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.همین روزها رای بشما ابلاغ میشودوشما ازمفادآن کاملا مطلع می شوید.باتوجه به اینکه هیچ گونه اطلاعی ازمحتوای پرونده نداریم نمی شوداظهارنظرکرد.