مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ به نوه پسری

سلام پدربزرگم در قید حیاط هستند ومن نوه پسری ایشان هستم لازم به ذکر است که بگویم ایشان بیماری پارکینسون لرزش دست دارند ومن از ایشان مراقبت میکنم آیا پدربزرگم میتواند حقوق مستمری را به نام من که نوه پسری بزرگش هستم بکند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حسب پاسخ قبلی اگر منظورتان وکالت جهت دریافت وجه ان از بانک باشد امکانپذیر است در غیر اینصورت پاسخ همان خیر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حسب پاسخ قبلی اگر منظورتان اخذ وکالت جهت دریافت مستمری از بانک باشد امکان‌پذیر است در غیر این صورت پاسخ همان خیر می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
ممکن نیست
نوه در صورتی که تحت تکفل پدر بزرگ باشد بعد از فوت پدر بزرگش می تواند مستمری وی را دریافت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است تا ایشان در قید حیات است شما را تحت تکفل در بیاورد و اعلام شما تعلق نمی‌گیرد