مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص شخص در ازاله پرده بکارت

باسلام بند دوساله پیش با دختری دوست بودم تقریبا 20 ساله و به طور غیر عمد پرده ایشون را زدم و خودشم با این موضوع مشکلی نداشتن و رابطه ادامه داشت تا اینکه چند ماه پیش کات کردیم و الان میخوان برن شکایت کنن و پول و دیه بگیرن اول اینکه میخوام بدونم میتونن بفهمن که من این کار را کردم بعد دو سال و این که حکمش چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما انکار کنید نمی تواند موضوع را ثابت کند

از طرفی اگر رابطه با رضایت دختر باشد نمی تواند دیه بگیرد و خودش نیز به مجازات شلاق محکوم خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به ایشان دیه تعلق نمی‌گیرد هیچ خسارتی به ایشان تعلق نمی‌گیرد هر دو محکوم به شلاق خواهید شد