مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج مرد ایرانی با زن اتباع

سلام وقت بخیر من خانم افغانستانی هستم که با مرد ایرانی ازدواج دائم کردم و یه بچه 1ساله داریم ولی هنوز ازدواجمون رو نتونستیم ثبت کنیم چون بنده کارت آمایش دارم و گویا برای ثبت و مراحل ثبت باید گذرنامه داشته باشم که ندارم و سفارت افغانستان هم فعلا پاسپورت صادر نمیکنه و ما نیاز به این ثبت و دریافت شناسنامه برای خودم را داریم تذکره هم ندارم خانوادم هم ندارن فقط عموم داره ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید پاسپورت بگیرید و سپس می توانید اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از امور اتباع پیگیری کنید ولی نگران نباشید فرزند شما تابعیت ایران را خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
پدر می‌تواند برای ثبت فرزند اقدام نماید میتوانید به امور اتباع پیگیری کنید اما فرزند شما تابعیت ایران را خواهد داشت