مشاوره حقوقی رایگان - کارت خدمت و ثبت ازدواج با اتباع عرب

سلام،ینده یک ایرانیم با یک دختر خانوم اتباع عرب ازدواج کردم ب علت نداشتن کارت خدمت دفتر ازدواج گفت نمی‌تونید ازدواج ثبت کنید ب اداره امور اتباع مراجعه کردیم گفتند کارت خدمت لازم برا ثبت ازدواج،لطفا بگید چطوری میشه ازدواج ثبت کنیم ب مشکل نخوریم

پاسخ ها :

ثبت ازدواج مرد ایرانی با زن اتباع ثبت ازدواج با اتباع ثبت ازدواج