مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت درج آگهی

باسلام
مشکل بنده یک کلاهبرداری مثلثی،من جنسی به شخصی فروختم و ایشون برای اینکه به بنده پول بخوان واریز کنن گفتن یک عکس از کارت بانکی و کارت شناسایی بده و منم تو برنامه درج آگهی ارسال کردم و ایشون برام لوکشین دادن و گفتن با تاکسی بفرستم که من گفتم باید خودم تحویل بدم و گفتن تحویل دوستم بده بنده دادم...،در اتمام بعد از چند وقت متوجه شدم حساب بنده مسدود شده از طرف پلیس فتا پیگیری کردم متوجه شدم ازم شکایت کردن و سر همین پول بوده خریدار عکس شماره حساب و کارت شناسایی بنده فرستاده برای طرف مقابل و ایشون پول زدن بمن
در اخر منو برای دفاعیه خواستن منم هرچی مدرک از چت ... و تماس و حتی سامانه همتا که گوشی انتقال دادم تحویل دادیار دادم و همین امروز برام قرار نهایی اومده و من و دونفر دیگه تو لیست متهم ها قرار داشتیم میخواستم بدونم این به این معنی من مجرم شناخته شدم یا هنوز نتیجه مشخص نشده؟خیلی میترسم من تاحالا دادگاه نرفتم و اصلا نمیدونم این چیزارو
آیا نیازه وکیل بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید متن قرار بخوانید
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فعلاً قرار نهایی صادر شده است در نهایت دادگاه می‌بایست رای صادر کند