مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

ماشین بنده ده سال وکالتی فروختم آیا خلافی این ده سال با من است یا با کسی که وکالتی خریده؟

پاسخ ها :

علاءالدین اصغری

جناب آقای علاءالدین اصغری :

سلام. هرگونه خلافی و کشف فساد تا زمانی که در ید و تصرف شما بوده بعهده شما و از تاريخ فروش مسوولیت بعهده مالک و متصرف و خریدار جدید است. و شما اگر پلاک شخصی خود را در تاريخ انتقال سند فک کرده اید دیگه مسوولیت متوجه شما نخواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌بایست قرارداد داشته باشید وکالت که قرارداد نمی‌شود مسئولیت در حال حاضر با شما می‌باشد