مشاوره حقوقی رایگان - دیه سوختگی

سلام زمستان1401/11/1٠گاز داخل خونه نشتی داده بود من وارد ک شدم کلید برقو زدم خونه اتیش گرفت و خودم از ناحیه کل صورت،کل دستام، پاهام سوختم ک درپرونده پزشکیم 25درصددرجه2 زدن الان بیمه ای ک زیرنظر اداره گازه میگه بیمه جانی نداریم اصلا، ولی پزشک قانونی پرونده تشکیل داده و زیر نظرشم 3ماهی 1باربایدبرم پزشک قانونی براچکاب میخواستم بدونم واقعیت داره دیه بهم تعلق نمیگیره

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر ساختمان بیمه باشد از طریق بیمه ساختمان پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست شکایت شود اگر قصور از اداره گاز بوده است ارتباطی به بیمه ندارد می‌بایست خسارات شماره بپردازد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه باشد می توانید شکایت کنید و دیه خود را مطالبه کنید