مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری اموال قبل از فوت

سلام زنی که فرزندی ندارد شوهرش زنده است آیا کلیه اموال شخصی و تملیکی اش را میتواند طبق وصیت نامه خود به اشخاص دیگری به غیر از همسرش واگذار کند،؟تا پس از فوت خودش مشکلی ایجاد نشود ؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما تا زمانی که زنده هستید فقط می توانید نسبت به یک سوم اموال وصیت کنید.
بهتر است در قالب عقد صلح عمری اموال خود را به افرادی که می خواهید انتقال دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که شما می‌توانید تمام اموال خود را وصیت کنید

اما مستحضر باشید فقط یک سوم آن نافذ است و نسبت به مازاد می‌بایست وراث رضایت بدهند

ilسر شما نیز جزو وراث است و می‌تواند در آنجا رضایت ندهد راه دیگری را پیش بگیرید موضوع را بگویید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر وصیت کند کل اموال را بعد از فوت فقط نسبت به یک سوم اموال وصیت اجرا خواهد شد � زمان حیات می‌تواند اموال خود را از طریق صلح ؛بیع ؛هبه و غیره منتقل نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند صلحنامه عمری تنظیم کند.
با وصیتنامه صرفاً می توان یک سوم اموال را وصیت کرد