مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه‌ نامه‌ دست‌ نویس‌ با‌ امضای‌ شهود.

پدر‌بزرگم‌ اموالشو‌‌ به‌ صورت‌ دست‌ نویس‌ و امضای‌‌ باه 2 تا‌ از‌ پسرانش‌ داده‌ و پسر‌ بزرگ‌ و دخترانش‌ هیچ‌ ارثی‌ نداده و این‌ دو‌ همه‌ رو‌ میگن‌ خریدم. و مبایعه‌ نامه‌ دستی‌ دارن. و مادرم‌ و دایم‌ دادگاه‌ شکایت‌ کردن. و کارشناس‌ خط‌ امضای پدر‌بزرگم‌ را‌ مثبت‌ الان‌ کرده. و باغو خانه‌ اش‌ هم‌ با‌ مبایعه‌ نامه‌ دستی‌ به‌ عروس‌ خانواده‌ داده‌ وا مضا‌ کرده .. و

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مبایعه نامه اصالت داشته باشد وکارشناس نیز انرا تایید نموده باشد با توجه به اینکه پدر بزرگ شما در زمان حیات مالک اموال حود بوده لذا میتوانسته انهارا به دیگران واگذار کند ومنع قانونی نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مبایعه نامه دست نویس نیز معتبر است.

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

حالا که کارشناس تایید کرده نمیتوان کاری کرد