مشاوره حقوقی رایگان - حکم تعلیق و قوانین

همسر بنده کارمند رسمی صنایع دفاع می باشد با سابقه 20 سال و 5 ماه سال 97 بر اثر مشکلات اعلام جرم نسبت به ایشان گردید و به دادسرای نظامی معرفی و حکم نهایی ایشان 4 سال حبس تعلیقی به مدت 3سال اعلام گردید با توجه به ماده 12 انفصال و بازخرید و بازنشستگی مشمول حال ایشان نمی شود و همسرم تقاضای ادامه کار دارد ولی ایشان یک سال است در منزل می باشند و در این مدت تهدید به اخراج در صورت ننوشتن بازنشستگی اجباری پیش از موعد و همچنین اخراج به استناد ماده 104 نیروهای مسلح کردند. آیا میتوانند با توجه به اینکه حکم ایشان توسط دادگاه نظامی تعیین گردیده و اخراج و بازنشستگی اجباری شامل حالشان نمیشود آنها دوباره خودشان از ماده 104 استفاده نمایند
آن ؟ ؟؟ آیا امکان بازگشت به کار ایشان با توجه به وضعیت اقتصادی که داریم هست ؟
ممنون میشوم سریع پاسخگو باشید با تشکر

پاسخ ها :

رضا نظریان

رضا نظریان :

احکام تعلیقی مانع ادامه خدمت نیست،وهمسر شما چنانچه از طریق کمیسیون تخلفات تصمیم به بازنشستگی برای ایشان صورت نگرفته باشه که میبایست جهت ادامه خدمت به محل خدمتشون برگردد