مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس زمان نوشته

مبایعه نامه ای احتمالا نهایت در تاریخ 1400/2/15 نوشته شده منتها تاریخ زده شده 1399/9/11 یعنی فاصله ای 4 ماه ایجاد شده ، تمامی شهود هم درست و اثر انگشتان هم درست می‌باشد ، آیا کارشناس خط میتواند بعد از گذشت حدود 3 سال تشخیص دهد که آن مبایعه 4 ماه دیرتر از تاریخ 1399/9/11 نوشته شده است ؟

3 شاهد هم شهادت میدهند که همان تاریخ 1399/9/11 نوشته شده است ، مبایعه نامه هم فاقد هرگونه اشکال می‌باشد و همه چیز آن درست نوشته شده بدون کوچکترین ایرادی ،

آیا میشود تنها این شک و شبه رو اثبات کرد ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اینگونه موارد در صورت اختلاف به کارشناسی ارجاع می شود و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در دادگاه با شهادت شهود قابل اثبات است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان اظهار نظر نمود
اما شهادت شهود جزو ادله اثبات دعواست می‌بایست قوی باشد تا تاب برابری با سند را داشته باشد