مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن قیومیت توسط فرزند

سلام خسته نباشید من چهار ساله ازدواج کردم ویه پسر 2 ساله دارم که بعدازاینکه پدرش یکسال ماروخونه پدرم گذاشت درخواست طلاق توافقی کردیم حضانت بچمو به من بده درمقابل مهریه ونفقه وجهیزیمو بگیره ومشاوره اخرین جلسه رفتیم که باید نامه رومیبردیم دادگاه شوهرم خودکشی کردوفوت شدن الان چطور باید قیمی همیشگی پسرمو ازخانواده اش بگیرم توروخدا کمکم کنین پدرش زنده است ولی من شاهد دارم که خرج خودمو پسرمو تا این دوسال خانواده ام دادن وحتی خانواده اش یکبار نیومدن دنبالم واینکه هیچ بیماری خاصی ندارم وپرورش بوقلمون دارم وهرکاری بشه واسه بچه ام میکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضانت فرزند شما بعد از پدر با شماست و پدر بزرگ پدری ولی قهری وی است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر خیانتی از پدر بزرگ سر بزند میتوانید تقاضای امین کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مهریه خودت و نفقه خودت و فرزندت و استرداد جهیزیه خودت و حضانت بچه را برعلیه پدر شوهر بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما و خودکشی
زوج ، بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که حضانت فرزند با شماست و کسی نمی‌تواند فرزند را از شما بگیرد اما پدربزرگ ولی قهری می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه پدربزرگ ولی قهری طفل است شما نمی توانید قیم باشید
صرفاً حضانت و نگهداری کودک به شما تعلق می گیرد و نفقه وی را می توانید از پدربزرگ مطالبه کنید.