مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امر قضاوت شده در صدور اجرائیه چک

باسلام سوالم دو بخش دارد بخش اول یک نفر چک بنده از طریقی به صورت سفید دستش رسیده و اقدام کرده جهت صدور اجرائیه در سال 1401 اقدام کرد که اجرائیه رد شد و صادر نشد
مجددا در سال 1402 نیز اقدام کرده سوالم اینه ایا میتونه مجدد درخواست صدور اجرائیه بکنه؟ ایا قانونا میشه؟ پس اعتبار امر مختومه ماده 84بند6 آیا ممنوع نکرده صریحا؟؟؟

بخش دوم ایشان حتی در پرونده کیفری دیگر نزد بازپرس و پلیس آگاهی صریحا اقرار کرده اند که چک سفید بوده دستشان و خودشان مبلغ آن را نوشتند وبا این اقرار کاملا وصف ضمانت چک را بیان میکنند ایا برای چک ضمانت میشود درخواست صدور اجرائیه کرد و صادر کرد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک سفید امضاء بودن را به دادگاه مربوطه ارائه کنید