مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت بدون قرارداد

با سلام.
پدر من 2‌سال پیش ملک 123 متری سنددار خودش و واسه مشارکت درساخت تحویل سازنده و بنگاهی که یک نفر هستن داد و سه تا قطعه باهم اقدام شد 60 متری،123 متری و 125 متری، و پروانه ساخت با سند زمین ما گرفت و قرارداد بستن 5 طبقه بسازه و سقف طبقه ی دو رو به پدرم تحویل بده.تحویل واحد ها هم 14ماه باشه
بد از دو سال و نیم هنوز تحویل نداده و قرار داد هم نداده و نمیده،متاسفانه پدر من از روی سادگی قرارداد و نگرفت.
الان که پیگیر قراردادیم میگه من با شما قرارداد نبستم و قرار بود یک واحد طبقه ی اول و یک واحد طبقه ی 8 سقف سبک میدم بهتون،بقیه واحد ها رو هم فروختم.ماهم میگیم سقف سبک نمیخوایم.قرارداد ما که نمیاریش بیرون طبق 5 طبقه 2 واحد بوده الان که 8‌طبقه ساختی سهم ما چی میشه‌؟؟؟باهم به مشکل خوردیم.
اگه شکایت بکنیم دستمون به جایی بند هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی دارید طبق قرارداد طرح دعوی کنید و اگر ندارید با معرفی دو نفر شاهد طرح دعوا کنید و الزام سازنده را بخواهید.

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام مستند به مفاد قرارداد طی دادخواستی الزام به ایفای تعهد را خواستار شوید