مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پیج اینستاگرام

سلام خسته نباشید خواهر بنده مدرسه اکستیشن ویک شرکت ثبت کرده الان چند ساله با بدبختی و قرضو قوله سمینارهایی برای کسب کارش برگزار می‌کنه تا اینکه یک نفر از کارکنان شریف نیروی نظارت بر اماکن عمومی ایجاد مزاحمت می کنه برای شخص خواهرم بعداز اینکه ما اقدام کردیم که این آقا چه حقی داره که پیام بده به گوشی خواهر بنده وتقاضاهای واهی وبیشرمانه بده اداره اماکن واضح گیر داده به خواهر من مجوز سمینار ندادن بهش مجبور شد سمیناری خیلی هزینه کرده بود برای تبلیغ و مهمانها و تدارکات با نزدیک یک ماه تاخیر تو سالن یکی از دانشگاهها که نیازی به مجوز اماکن نداشت با زیان بسیار برگزارکنه الان چند وقته پدرمون در آوردن که اونجا کشف حجاب شده در حالی که حراست دانشگاه حضور داشت ویکی دونفر که شالشون سر خورده بود گفتن که رعایت کنن سمینار با سرود ملی شروع وخیلی جمعو جور تمام شد اما چند روز پیش گفتن که باید برید دادیاری دادگاه قبلش خواهرم ومادرم میرن اداره اماکن ارومیه که ببین چی میشه گوشیه خواهرم میگیرن همونجا مسدوش می‌کنن گوشی مادرم هم که چیزی توش پیدا نمیکنن میدن میگن خوش اومدین این پیج خواهرم پیج کاریش بود یعنی چند سال زحمتش اعتبارش همه الان رفته زیر سوال چه باید کرد ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کار خواهرتان قانونی باشد می تواند از طریق دادسرای نظامی شکایت کند