مشاوره حقوقی رایگان - جمعه کاری برای کارمندان شیفت در گردش

سلام وقت بخیر
کارمند دانشگاه علوم پزشکی کرمان هستم محل خدمتم بیمارستان شفا کرمان می‌باشد بیشتر از یکسال هم هست استخدام شده ام (طبقه 3 و رتبه مقدماتی با عنوان شغل متصدی خدمات عمومی)
شیفت کاری بنده به صورت 24 ساعت کار و 48 ساعت استراحت هست فوق‌العاده نوبت کاری نیز دریافت میکنم سوال این هست که آیا بابت روزه های تعطیل مبلغ یا ساعت باید اضافه تر دریافت کنم یا خیر در صورتی که باید مزایای نسبت به روزهای کاری داشته باشم چقدر هست؟
با تشکر از همه عوامل

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید