مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما بابت حقوق و مزایا

سلام خسته نباشید
دوسال قبل موقع استخدام یک سفته 50 میلیون که تنهاییم من وارد شد و بقیه سفر ماند به کارفرما تحویل دادم
فقط برای 3 ماه اول قرارداد بستیم برای بعد از آن قراردادی ننوشتیم
در طی این دوسال من را بیمه نکرد و بیشتر از زمان کار به محل کار مراجعه کردم ولی اضافه کار نگرفتم. به علت عدم بیمه و عدم پرداخت اضافه کار و بروز بیماری با اطلاع کارفرما به محل کار نرفتم حال میخواهم از او به دلیل عدم بیمه و عدم پرداخت حقم و نداشتن قرارداد و گرفتن سفته بدون عنوان از کارفرما شکایت کنم.با توجه به شرایط فعلی او می‌تواند از سفته سوءاستفاده کرده و اجرا بگذارد و بگیرد؟؟؟
صلاح من را در شکایت از او می‌بینید یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت استرداد سفته خود بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دا‌دخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

در خصوص حق و حقوق خود می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و