مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند همسریابی

مدت یک هفته توروبیکا با فردی آشنا شدم وحتی عکس پروفایلش روحانی بود نوشته بود همسریابی وازدواج موقت من بهش پیام دادم خواستم همسری بعنوان موقت برام پیدا کنه ازش آدرس دفترخونه ک فعالیت داره برام بفرسته ایشون گواهینامه ماریس فرستاد ک مبنی براینکه مجوزقانونی ازدواج و همسریابی بصورت اینترنتی داره من مجوز وکارت ملی ارسال کرد دیدم بله نه دادگاه انقلاب مهردفترخونه وهولگرام برجسته وحتی مهری روعکس گواهینامه ایشون هسته وشماره گواهینامه تواینترنت زدم دیدم به عنوان مسئول دفترخانه اذواج موقت آمد بالا دیگر جای برای تردید ومطمئن شدم عکس ازخانمی فرستاد ک مهریه ماهیانه 3500تومان هسته وخانمم محجبه ومسکن هم داره ازم خواست 400تومان به عنوان حق وکاله.وخواندن صیغه پرداخت کنم شماره کارت فرستاد انجام دادم بعد شمارم گرفت گفت خانم شماره غریب جواب نمیده.منتظرباش خانم خودش تماس میگیره خانم بعداز5دقیقه زنگ زد رفتم ب محل ملاقات وقتی داخل کوچه رسیدم وباهاش تماس گرفتم گفتم داخل کوچه هستم ازم.پرسید مهریه پرداخت کردی گفتم منو تو همدیگه ندیدیم اول بیاد صحبت کنیم اگرتفاهم داشتیم پرداخت میکنم گفت نه اول مهریه با صاحب دفترخونه تماس گرفتم موضوع را گفتم ایشان حرف خانم تایید کردن گفتم اگرپول پرداخت کنم خانم نیومد گفت شما باید پول به حساب شخص من واریز کنید نه خانم بعد عکس رسید بفرستید تاثبت کنم بعد این خانم اسمش تودفترثبت هسته چنین کاری نمیتونه بکنه پول شما دست بنده هست ومن به صورت قانونی و شرعی فعالیت میکنم اینجورحرفها.وبعدم گفت مبلغ 6میلیون به عنوان ضمانت چنانچه خانم صیغه شد بعدصیغه تمام شد شما عکس یافیلم ازخانم نگرفته باشی بخای بعد به این عنوان اخاذی کنی جوری اعتمادم جلب کرد تمام مبلغ درکل میشه 7میلیون تومان واریز.کردم.وبعد کلا بلاک ومسدود.شدم.تنها چیزی داشتم شماره کارت وشماره تلفن حاج اقاوخانمم‌شکایت کلاهبرداری وحقوقی انجام دادم..پرونده به شورا رفته ومبلغ 700هزارتومان گفتن باید به حساب دولت و هزینه دادرسی بریزم تارسیدگی بسه درغیر این صورت پرونده مختومه میشه..باتوجه .هحرفهای بنده..به نظر.شما من پول واریز.کنم...ایا واقعا..درنهایت من میتونم پولم بگیرم .مبلغ 7میلیون رفته قرارباش حدود2ملیون تومان بجزاین ازکارم.میوفتم هزینه کنم درآخر..بگن هیچ پولی .ملکی اموالی ماشینی.وبنام این شماره حساب نیسته.تا توقیف بشه .من سرم بی کلاه میمونه..آیا بنظر.شما .چکارکنم.چون الان پلیس فتا میگه این آقا گواهینامه شخص دیگری جعل کرده.میگم چرا اون دفترخونه ک صاحب این شماره فعالیت هسته ازایشون شکایت نکرده هیچ جوابی نامیده اصلا هیچ کس نه دادگاه نه شورا نه پلیس فتا جواب گو نیست و انگار.من بکار.خلاف شرع.انجام دادم اینجوری به این مسئله نگاه می‌کنه اصلا قاضی پرونده.تابه حال دستور.توقیف حسابم .نداده.ببینم اصلا ایشون مال کدام استان ایران هسته .خواهشا.راهنمایی.دقیق.ومفید.چون خودتون میدونید این روزها حتا یک کپی بخای بگیری کلی هزینه داره منم کارگر.ساده ماهیانه 6ملیون درآمدم هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید شکوائیه تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید و موضوع را پیگیری نمایید