مشاوره حقوقی رایگان - مواجهه حضوری شاکی و متهم

با سلام.
بنده در یک پرونده کیفری متهم هستم و تا حدود زیادی توانستم از اتهامات انتسابی خود رفع اتهام کنم و از آنجایی که برخی از اتهاماتی که به بنده زده شده نیاز به حضور خود شاکی در جلسه رسیدگی را دارد بازپرس محترم با درخواست مواجهه حضوری که بنده ارایه کردم موافقت کردند ولی شاکی علی رغم ابلاغیه هایی که برای دو جلسه متفاوت تنظیم و ارسال شده بود بی اهمیت بوده و باز وکیل خود را فرستادن و وکیل هم در مواردی که به ضررشان است اظهار بی اطلاعی میکند، حال سوال من اینست که آیا شاکی میتواند حتی ابلاغیه بازپرس را نادیده گرفته و در جلسه شرکت نکند آن هم دو بار؟ و چرا بازپرس پرونده هیچ اقدامی نمیکند و حتی در جلسه دوم که نیامد من عصبانی شدم و بازپرس به من گفت آروم باش من می‌دونم ایشون شیشه خورده داره ولی کاریش نمیشه کرد، آیا واقعا تا این حد کاریش نمیشه کرد؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
در صورت عدم حضور به ضرر خود
ایشان است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
پرونده توسط بازپرس محترم بررسی می‌شود اما اگر شخص حضور پیدا نکند مطابق قاعده اقدام به ضرر خود ایشان ممکن است باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت عدم حضور ممکن است قرار رد مجرمیت صادر گردد