مشاوره حقوقی رایگان - جوی آب

با سلام پدر من خودش 15سال قبل از زمین شخصی خودش جوی آب داده وسط زمین برای همسایه مون که جوی آب نداشته وقبلا از جایی دورتر آب جوی بوده
حالاوراث اومدن گفتن حق راه و جوی آب باید بدین آیا من میتوانم جوی آب رو ببندم و راه ندم ایشون رفته شکایت کرده و حکم تخریب که من دیوار کشیدم گرفته چیکار کنم حق آب وحق راه بهش ندم با چه مستندی میتونم محکومش کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق رأی دادگاه باید عمل بشه.
اگر رای دادگاه قطعی نیست می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید این مورد را بتوانید به اثبات برسانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر شما یک زمانی اجازه استفاده از نهر آب خود را داده است و اگر قراردادی منعقد نشده باشد هر زمانی می‌تواند از اجازه خود صرف نظر کند و طرف مقابل نمی‌تواند ادعایی داشته باشد.
نیاز است که رأی صادر شده مورد مطالعه قرار گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایستی مورد اثبات شود اگر بدون مجوز قانونی شکل بگیرد ممکن است در آینده خساراتی برای طرف مقابل به بار بیاورد