مشاوره حقوقی رایگان - ربا

سلام بنده سال 97 به املاک مراجعه کردم ویک آپارتمان خریدم تمام وجه را پرداخت و طی مبایعه نامه و وکالت تام الاختیار از مالک آپارتمان خریداری کردم بعداز گذشت چند ماه تخلیه نکردن وبنده به اجبار شکایت نمودم وآنها نیز از بنده شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع نمودند بازپرس به دلیل نیامدن شاهد شاکی و نبود دلیل قرار منع تعقیب صادر کرد با اعتراض شاکی پرونده به دادگاه ودر آنجا بنده را با فیلمبرداری مخفی که بعداز 10 ماه از انجام معامله گذشته بود و درآن آنها تمام حرفها را می‌گفتند و می‌خواستند ماهیانه سود بدهند من گفته ام که 70میلیون غیراز 120 میلیون بدهید تا آپارتمان فسخ کنم همین شده قاضی بنده را به ربا محکوم نموده 6 ماه حبس و 60 ضربه شلاق و125 میلیون هم جریمه نموده است تجدید نظر تایید نموده است و ماده 477 یک نظر مثبت ویک نظر منفی هست از سال 1400 نمی‌دانم به کجا و کدام مرجع قانونی پناه ببرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مورد شما نیازمند برسی است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و برسی اوراق و مدارک مربوطه از طریق سایت با من در ارتباط باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و