مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ودیعه توسط مستاجر

خونه من 3سال دست مستاجر هستش که براساس قرارداد باید 14میلیون بقیه پول رهن ظرف مدت 20 روز می‌داده ولی الان ماه سوم که هنوز نداده و جواب تلفن نمیده و بنگاه نمیاد به بنگاهی گفته به دروغ که پول داده خیلی اذیت میکنه اجاره هم نداده بی زحمت راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اگر شرط فسخ عدم پرداخت اجاره بها را در قرارداد قید نموده اید می توانید فسخ قرارداد اظهارنامه دهید سپس دادخواست تایید فسخ اجاره و تخلیه ملک ک زمان بر هست یا مطالبه اجور معوقه و پیش پرداخت هم قابل اقدام است یکی از این دو مورد را می توانید طرح دعوی نمایید