مشاوره حقوقی رایگان - موضوع خیانت پیامکی

سلام زنم تقریبان یکسال و نیم پیش ک محل کارم دور از محل زندگیم بود متوجه شدم که زنم با دوتا شماره که به اسم زن هستن چت میکنه بعداز تماس باشمارها متوجه شدم مرد غریبه هستن واین موضوع با وساطتت خانواده مختومه بصورت حرفی شد ولی اسیب روحیه سنگینی بمن وارد شد درحدی ک نتونستم ب کارم ادامه بدم بعداز گذشت یکسانیم باهم همش درحال مشاجره و دعواهستیم جند روز پیش خانمم جهت درخواست مهریه و طلاق و نفقه متاسفانه اقدام کرده و دراین مدت یکسال ونیم من براشون خونه هم ساختم تا ساخت خونه تمام شد چنین اقدامی کرده و خونه پدر زنم روستا هست وخونه ما هم با فاصله 300کیلومتری شهر دیگری ودراین مدت یکسال هر وقت رفتم خونه بهام دعوا کرده و با ناراحتی رفتم از خونه
لطفن ی راهنمایی بکنید ضمنن این خانم دوبار قبل من ازدواج هم کرده بود ک متاسفانه جدا شده بودو جدا شده
ممنون میشم راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درهرحال حتی در صورت خیانت نیز نفقه ومهریه را باید پرداخت کنید