مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت عیدی و سنوات توسط کارفرما

سلام وقت بخیر
در صورت رای هیئت تشخیص سازمان اداره کار مبنی بر پرداخت کامل عیدی و سنوات و اصلاح عنوان شغلی نیرو ، آیا کارفرما میتواند پس از پایان مهلت اعتراض از پرداخت و اصلاح عنوان شغلی نیرو خودداری کند ؟ در صورت خودداری کارفرما ، خواهان باید چه کاری رو انجام بده ؟

پاسخ ها :

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
خیر کارفرما حق مخالفت ندارد و در اینصورت علیه ایشون در هیات حل اختلاف اداره کار طرح دعوا نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مي توانيد به محاکم اداره كار مراجعه و شكايت خود را ثبت كنيد. محاکم كار پس از رسيدگي به پرونده، در صورتي كه شكايت شما را موجه تشخيص دهد، كارفرما را به اجراي حکم اداره كار و پرداخت جريمه نقدي محكوم خواهد كرد.علاوه بر این ازطریق مراجع قضایی هم قابل اقدام هست