مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق کارگر

با سلام.
بنده با شرکتی برای سمت مدیر بازاریابی با عدد دریافتی خالص 8،500،000 توافق و آغاز به کار کردم. اما در همان ابتدا و به هنگام انعقاد قرارداد از طرف کارفرما اعلام شده برای این که شرایط مالی شرکت خوب نیست ما قرارداد کف وزارت کار میبندیم اما پرداختی همان عدد توافق شده می باشد. در نهایت قرارداد سه ماهه با عنوان مسئول دفتر و حقوق کف وزارت کار را امضا کردم. برای دو ماه ابتدایی مشکلی وجود نداشت و طبق توافق پرداختی انجام شد ( مبلغ قرارداد از حساب شرکت و مبلغ اضافه از حساب شخصی مدیر عامل). در پایان قرارداد برای ادامه به توافق نرسیدیم و قرار به تسویه شد. زمانی که برای تسویه مراجعه کردم اعلام کردند ما عیدی و سنوات را براساس قرارداد پرداخت می کنیم. وقتی اعتراض کردم عنوان کردند که اصلا نه حقوق ماه آخر رو پرداخت می کنم نه عیدی و سنوات و برو شکایت کن.
الان در صورتی که من شکایت کنم شرایط دادرسی به چه صورت خواهد بود؟ میتواند مدعی شود قرارداد کف بسته شده و طبق همان عدد پرداختی انجام می شود یا میتوانم مطابق با عدد توافق شده حق و حقوق خودم رو بگیرم؟ ضمن این که وقتی سامانه تامین اجتماعی رو بررسی کردم تنها برای یک ماه بیمه رد شده است.
مستندات مربوط به آگهی استخدام، وظایفی و فعالیت هایی که انجام و ارائه دادم و... تماما موجود است. ضمن این که امکان پرینت پرداختی های کارفرما نیز وجود دارد.

پاسخ ها :

عدم پرداخت عیدی و سنوات توسط کارفرما عدم پرداخت حقوق کارگر عدم پرداخت بیمه کامل کارگر توسط کارفرما مغایرت حقوق پرداختی با قرارداد کارگر کارفرما عیدی سنوات بیمه