مشاوره حقوقی رایگان - افترا و قذف

با سلام و احترام
مرد همسایه ما مکررا در حیاط خانه خود به ما فحاشی میکند اخیرا هم( عذرخواهی میکنم) با صدای بلند گفته زن ج ....ه و زن ک ... ی، که از طریق دوربین مداربسته حیاط منزل ما که ضبط صدا دارد و خانم بنده نیز شاهد بود از او با عنوان قذف و افترا شکایت کردیم ولی دادگاه تحت عنوان توهین ، جزای نقدی ناچیز در نظر گرفته است.
لطفا راهنمایی بفرمائید در اعتراض به پرونده چطور قذف بودن جرم را مطرح کنیم.متشکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید شاهد داشته باشید نسبت به قذف و الفاظ به کار رفته حائز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.
توجه داشته باشید که به نظر توهین و فحاشی محسوب می شود.