مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت رابطه مقعدی

اگه امکان داره روشن تر بگین چون خیلی مهمه و چند شاخه داره از پشت فقط باشه آیا مهریه کامله؟از جلو باشه ولی زن باکره باقی بمونه چه حکمی داره؟وملاعبه باشه بدون دخول که شامل مهریه کامل نمیشه درسته؟وبرای تشخیص و اثبات این رابطه اگه مربوط به چندین ماه قبله آیا راهی هست؟اثباتش چطور هست؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درصورت بکارت زن مستحق نیمی از مهریه است و رابطه مقعدی موجب زوال بکارت نیست