مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زنا و سواستفاده از دفترچه خدمات درمانی اینجانب

سلام. بنده خانمی متاهل با دو فرزند هستم.از دوسال قبل خواهرم که اعتیاد داره بدون اجازه من و با استفاده از کد ملی من و شوهرم، از دفترچه جفتمون برای گرفتن داروهای کدئین استفاده میکنه.به محض اینکه فهمیدم به ایشان تذکر دادم،اما بعد از یک هفته دوباره تکرار کرد .با ایشان تماس گرفتم و گفتم که اینکار را نکند،اما شروع به فحاشی و تهمت زنا به من کرد.چطور میتونم بخاطر تهمتی که بهم زده ازش شکایت کنم،پرینت مکالمه لازمه؟در ضمن ایشان در منزل پدری ما که من هم از آن خانه سهم الارث دارم سکونت دارد.میتوانم از طریق قانونی کاری کنم نتواند در آنجا زندگی کند؟

پاسخ ها :

بهاره نوری کلوری

سرکار خانم بهاره نوری کلوری :

سلام وقتتون بخیر نسبت به فحاشی باید شاهد داشته باشین با پیرینت مکالمه نمی توانید اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست مهر و موم و تحریر ترکه بدهید و سپس دا‌دخواست تقسیم و فروش بدهید.
در خصوص استفاده از بیمه نیز می توانید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابت توهین شکایت کیفری ولی باید شاهد داشته باشی
بابت خونه دادخواست خلع ید با گواهی انحصار ورثه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با معرفی شهود شکایت کیفری بابت تهمت و افترا کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از باب سهم‌الارث شما از خانه پدری بایستی گفت که به دلیل ورثه‌ای بودن خانه پدری، خواهر شما نمی‌تواند بدون اجازه سایر وراث در آن منزل اقامت داشته باشد.
از باب تهمت زنا یا قذف نیز بایستی گفت که صوت مکالمه تلفنی قابل استعلام و پرینت نیست و اگر به شما پیامکی داده‌اند از آن طریق می‌توانید اقدام به شکایت بفرمائید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله پیشنهاد میشود از تخصص وکیل کمک بگیرید