مشاوره حقوقی رایگان - فوت پدر کفالت مادر

سلام وقت بخیر
بنده پدرم تیر ماه فوت کردن و حدود ده سال پیش از مادرم جدا شده بودن و گاهی پیش مادر بودم و گاهی پدرم
اکنون بعد از فوت پدر با مادرم زندگی میکنم که شرایط مالی خوبی نداریم و مستاجر هستیم البته مادرم مستمری بگیر پدر شون هستن که کفاف زندگی و نمی‌ده و من کمک خرج خونه هستم مدتی قبل هم مادرم به دلیل ناراحتی قلبی بیمارستان بستری شدن و فنر گذاشتن برا قلب شون که داروهای زیادی هم مصرف می‌کنن و تنها مراقب ایشون من هستم. البته برادر بزرگتر دارم که حدود 14 ساله ازدواج کرده و مستقل شده و زن و بچه و زندگی خودش و داره و خدمت هم رفته
و تاریخ اعزام من اول آذر ماه می باشد و غیبت هم ندارم و مدرک تحصیلی هم کارشناسی میباشد
آیا میتونم معافیت کفالت بگیرم و چطور باید اقدام کنم ؟
ممنون میشم پاسخگو باشید و راهنمایی کنید

پاسخ ها :

معافیت کفالت مادر معافیت سربازی سربازی