مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار صلح نامه دستنویس

سلام
آیا صلح نامه دستی معتبر است؟
در چه شرایطی می‌توان زمینی را که بنچاق دارد و سندش مفقود شده... وکیلی به شخصی صلح کند و در دفترخانه به ثبت برسد؟
مدارک‌مورد نیاز چیست؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بین طرفین بله امادر برابر اشخاص ثالث ودادگاه نیاز به اثبات دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله معتبر است
میبایست مدارک آن وجود داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه موضوع را پیگیری کنید
صلحنامه عادی باید تنفیذ شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله معتبراست استعلام از دفترخانه و سپس صلح

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صلح نامه دستی دارای اعتبار و ارزش است. در مورد مدارک لازم نیز از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی این موضوع را پیگیری بفرمائید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

بله بعنوان یک سند عادی اعتبار دارد و می‌توان در دادگاه به آن استناد نمود البته در صورتی که بصورت صحیح تنظیم شده باشد وماده 190قانون مدنی رعایت شده باشد