مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

باسلام و درود
من ایرانی هستم 26ساله همراه همسرم.3 فرزند دارم الان دختری که چندساله بامازندکی می‌کنه و16سالشه رو می‌خوایم به فرزندی بگیریم تا شناسنامه بهش بدن چه مراحلی باید طی کنیم اگه میشه راهنمایی کنین یا یک وکیل که می‌تونه کمکی کنه پرونده رو بگیره ممنونم

پاسخ ها :

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام متقاضیان فرزند خواندگی باید تقاضای رسمی خود مبنی برفرزند پذیری را به سازمان بهزیستی اعلام نمایند.برای اطلاع از جزئیات و. ثبت نام به سایت سازمان بهزیستی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به اداره بهزیستی مراجعه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم شرایط خاصی دارد که یکی از آنها نداشتن فرزند است. که ظاهرا شامل حال شما نخواهد شد