مشاوره حقوقی رایگان - فرزندخواندگی برای خانوم مجرد

سلام مادر من مجرد هستند و بیشتر از پانزده ساله که جدا شدند. من به سن قانونی رسیدم و شنیدم که مادرم میتونن روند فرزندخواندگی رو طی کنن. من به مدت یک ماه وارد نوزده سالگی میشم و میخواستم بدونم مادر من با وجود داشتن من میتونن درخواست بدن یا نه؟

پاسخ ها :

شرایط فرزند خواندگی در صورت داشتن فرزند شرایط فرزند خواندگی فرزند خواندگی قوانین فرزند خواندگی فرزند خوانده