مشاوره حقوقی رایگان - عدم پیگیری شکوائیه

سلام همسایه در مقابل اعتراض ما به ایجاد سروصدا از من وپسرمن ناراحت شده ودخترشان توهین وفحاشی و تهدید کردند و از ما شکایت کرده جلسه اول در کلانتری ایشون صلح نکردند و گفتند میخوام مراحل قانونی طی بشه بعداز آن من وپسرم شکایت کردیم شکوائیه به کلانتری محل رفته اگر ما به کلانتری نرویم وپیگیر نباشیم ایرادی دارد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پسر شما به سن قانونی رسیده باشد خودش می‌تواند موضوع را پیگیری کند در غیر این صورت باید شاکی یا ولی قهری پدر یا مادر موضوع را پیگیری نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پیگیر شکایت خود باشید و الا پرونده شما بسته می‌شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر پیگیر شکایت خود نباشید قرار رد مجرمیت صادر میشود