مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج مجدد زوج

همسر بنده در شرف طلاق بودن که به من پیشنهاد ازدواج دادن اما چون هنوز رای دادگاه نیومده بود نمی‌شود عقد دایم صورت بگیره به ناچار ازدواج موقت کردیم اما دادگاه طولانی شد من تازه متوجه شدم باردار هستم خواستم از شما وکیل عزیز بپرسم حالا که من در ازدواج موقت هستم و همسر اول اجازه ازدواج مجدد به ما نمی دهد باتوجه به باردار بودنم راه قانونی هست برای رای ازدواج مجدد
ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما می توانید زوج را الزام به ثبت ازدواج‌موقت‌نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا زوج می‌بایست ازدواج دوم و در صورت تولد نام فرزند را ثبت نماید شما نیز می‌توانید دادخواست الزام به ثبت ازدواج به موقت بدهید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام دو راه است یا همسر شما ناشزه بودن همسرش رو ثابت کنه و از دادگاه اجازه ازدواج دوم بگیرد و یا بدون اجازه ازدواج دوم را ثبت کند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مشاوره تلفني نماييد
و ابتدا بايد تعيين شود فرزند متعلق به كيست ؟!