مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو توسط خریدار

باسلام خلاصه میکنم ببخشیدماشینی روپسرم خریدمدل پایین بودوباقیمت 35میلیون دوسه سال پیش وبعدبنابراصرار من برفروش قبل ازتعویض پلاک فروخت وچون ازقبل طرف گفته بودپول نقده من رفتم باهاش امابیرون منتظربودم چون خیلی ساده هست .رفتم خلاصه ماشین وفروختیم وتمام شدوپسرم بعداراتمام درسش که برای کارشناسی میخوندرفت مشهد برای کاروبعدازهشت ماه یک یک پیام ازدادگاه اومده پسرم زنگ زد برین دادگاه ببینیدچی میخوان من رفتم وپرسیدن شماماشینی داریدگفتم نه یک دونه پسرم گرفته بود یک ساقبل فروخته .اومدم خونه وبرای سری بعدگفتن کپی قولنامه روبیارین تاخودقولنامه هیچی هم نمیگفتندهرچی میپرسم اقاچیزی شده ازپرس وجوفقط فهمیدم که با ماشین اتباع افغان بردن ونمیدونم واژگون شده ویکی کشته شده وچندتازخمی من اصلانمیدونم ایناروتعدادشون واصلا تااین که پیامک دیگه ای اومده بیایی دادگاه والان این وسط جرم پسرم چیه بخدامن خواب و خوراک ندارم من خودسرپرستم با سه فرزندوتک پسرهست امروزرفتم دادگاه گفتم پسرم نیست آقا دعوامون شده به خاطرعاشق شدن اومده باید پول بدین که تولدش براش کادوبگیرم گوشیش رو فروخته و خطش وهم من ازتوجیبش برداشتم که جایی نره اما رفته خبری ندارم به خواهرش گفته من پیش بابای دختره توفرش فروشی کارمیکنم سقز
من نمی‌دونم کجاست تماس هم باهام نگرفته اول ازماجرای دادگاه راهنماییم کنید چیکار کنم وجرم مابیگناه این وسط چیه چیکارکنم .ودوم چطوری میتونم پسرم وپیداکنم وبرگردونم ازوه طریقی جایی رونمیشناسم مردی هم نداریم .خداخیرتون بده سپاسگذارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ظاهرا جرم متوجه پسر شما نیست

پسر شما باید حتما در جلسه دادرسی شرکت نماید و دلایل خود را ارائه نماید
در غیر این صورت ممکن است حکم غیابی صادر گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید حتما در جلسه دادرسی شرکت نماید و دلایل خود را ارائه نماید