مشاوره حقوقی رایگان - خانوده

رای دادگاه خانواده خصوص دادخواست زوج به طرفیت زوجه به خواسته الزام
خوانده به تمکین ، با عنایت به محتویات پرونده از جمله تصویر مصدق سند نکاحیه پیوست پرونده وجود علقه زوجیت
دائم فیمابین به سبب عقد نکاح محرز است و در مورد خواسته نظر به اینکه برابر قانون زن باید در منزلی که توسط
شوهر تعیین می گردد سکنی نموده و به وظایف زوجیت عمل نماید، خوانده علیرغم ابالغ اخطاریه و انتظار کافی در جلسه
رسیدگی حاضر نشده و الیحه ای نیز ارسال ننموده است و دلیلی که عدم تمکین وی از خواهان را توجیه نماید ارائه ننموده
ا به مواد 1102 و 1114 قانون مدنی حکم به محکومیت
است ، لذا دادگاه دعوی اقامه شده را وارد تشخیص داده و مستندً
خوانده به تمکین از خواهان و بازگشت به منزل مشترک را صادر و اعالم می دارد. رای صادره حضوری و ظرف مدت
بیست روزپس از ابالغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم محترم تجدیدنظر استان گلستان می باشد. لطفا کمک کنید رای به کی شده

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
زوجه ملزم به تمکین از زوج شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق رای صادر شده خانم می‌بایست تمکین نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق دادنامه صادره ، زوجه مکلف به تمکین شده است و زوجه باید در منزل مشترک همراه با زوج زندگی نماید
در غیر این صورت ناشزه محسوب خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زوجه به باز گشت به خانه و تمکین محکوم شده