مشاوره حقوقی رایگان - وکیل طلاق

با سلام و خسته نباشی خدمت بزگواران
سوالی که داشتم خواستم بدون برای پرونده طلاق می‌توان از وکیلی که فامیل درجه یک هستن کمک خواست یا در کل اون رو وکیل خودم بگیرم
ممنون از راهنماییتون
یا علی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه پروانه رسمی وکالت از کانون وکلای دادگستری یا مرکز مشاوران قوه قضائیه، دارد آری امکان پذیر است وگرنه خیر.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورتی که وکیل پایه یک دادگستری باشند چه از مرکز وکلا یا کانون وکلا پروانه داشته باشند مانعی ندارد